Bramos is voor en door padelspelers ontwikkeld.

De sport groeit ontzettend hard in Nederland. Dit zorgt ervoor dat veel nieuwe mensen in aanraking komen met padel.  Bramos staat voor transparantie om zo onze klanten zo duidelijk mogelijk aan te geven wat ze nodig hebben. Wij willen iedere speler van jong tot oud, professioneel tot recreant geven wat voor hem of haar het beste is. 

Een in Nederland gevestigd merk uit Enschede dat in 2019 is begonnen,

Een team bestaande uit padeltrainers, testers en ambassadeurs die samen met ons werken aan de groei van Bramos in Nederland

Een team dat naast producten ook lessen en clinics geeft door heel Nederland.

Kom meer te weten

Padelracket beginner: bramos Ares

Padelracket voor beginner

Ben je opzoek naar een padelracket voor een beginner? Het is dan belangrijk om goed te kijken naar een aantal aspecten van het padelracket. Een

Lees verder »

Waarom wij Bramos zijn gestart

De padelwereld groeit ontzettend hard en daarmee ook de ontwikkelingen. Ieder jaar worden er nieuwe padelrackets ontwikkeld waardoor je vaak van padelracket moet wisselen. Dit is helemaal het geval als je veel padelrackets per jaar verbruikt. Als professionele speler, maar ook als recreant wil je met een padelracket spelen die vertrouwd aanvoelt. Dit is lastig als jouw racket aan vervanging toe is, maar niet meer te koop is. Hier liep Bram ook vaak tegenaan.

 

Vanaf 2019 hebben we overal ter wereld testrackets laten ontwikkelen. Deze padelrackets hebben we vervolgens maanden, zorgvuldig getest. Daarnaast hebben we deze rackets laten testen door beginners, gevorderden, padeltrainers en zelfs door spelers van het Nederlands team waaronder uiteraard Bram zelf. Ondertussen zijn we bijna 2 jaar verder en blij om eindelijk onze producten live te hebben. Wij vinden het belangrijk dat onze padelrackets sterk zijn en lang meekunnen. Dit is namelijk vaak niet het geval bij de huidige parelmerken. Deze merken ontwikkelen rackets die vooral geschikt zijn voor de Spaanse pareltemperaturen. Een padelracket in Nederland heeft het een stuk zwaarder te verduren door de verschillende weersomstandigheden. Wij vinden het daarom belangrijk dat padelrackets extra sterk zijn. Daarnaast moet een padelracket makkelijk te bespelen zijn met veel comfort. Vandaar ook dat je vooral veel padelrackets met een rond racketblad vindt. 

Meer weten over Bram Meijer?