Klantenservice

Hulp nodig?

Verzending & Levering

Verwachte leveringstijd van bestelling

Voor 15:00 besteld betekent de volgende werkdag in huis. Is je pakket de volgende werkdag niet geleverd? Bekijk dan je track & track code die per e-mail is verstuurd en traceer je pakket. Duurt de levering langer dan 3 dagen neem dan contact met ons op!

Waar blijft mijn pakket?

Onze pakketten worden verstuurd met DPD. Helaas ben je, en wij dus ook, afhankelijk van deze pakketdienst. Wij leveren de bestellingen altijd op tijd aan de bij de bezorgdienst.  Hierna kunnen wij de status van de levering enkel via de de Track en Trace volgen. Deze code heb je ook in de mail gekregen. Mocht de levering van de bestelling langer dan 7 dagen duren, neem dan contact met ons op. 

Wat zijn de verzendkosten?

Voor bestellingen boven de €50,- is de verzending gratis. De verzendkosten van bestellingen onder de €50,- bedragen €6,50.

Kan ik mijn bestelling nog annuleren of veranderen?

Mocht de bestelling nog in behandeling zijn dan is het mogelijk om een wijziging aan te brengen of te annuleren. Neem dan z.s.m. contact met ons op per mail. Wij zullen dan proberen om de bestelling nog aan te passen. Mocht de bestelling al afgerond zijn dan is dit helaas niet meer mogelijk.