II

Bramos victoria II

Verwachte levertijd: 10 oktober!

Bestellen is mogelijk vanaf 1 oktober. Houd onze socials in de gaten om op de hoogte te blijven.

De Bramos Victoria II is inclusief:

Rackethoes

+

1x Overgrip

+

Protector

PRODUCT OMSCHRIJVING

De Bramos Victoria is het padelracket voor de ervaren padelspeler. Het racket heeft een ronde vorm en dankzij haar holle racket frame een perfecte gewichtsverdeling. Hierdoor is de sweetspot extra groot en speel je met maximale comfort. De Bramos Victoria is speciaal ontwikkeld voor Bram Meijer. Bram speelt al zijn toernooien met dit Bramos racket. Het ruwe racketblad geeft hem de mogelijkheid om de bal met veel effect weg te leggen. Dankzij de 5 kernlagen in het racket heb je maximaal gevoel in het racket waardoor je ook zonder moeite een dropshot kunt maken. 

De Bramos Victoria bevat een samentelling tussen Hexcel Carbon en Fiberglass. De mix tussen deze twee materialen zorgt voor optimale prestaties. Het racket heeft hierdoor een flexibele aanraking zonder dat dit effect heeft op de precisie van je slagen. Je speelt dus met maximale potentie in combinatie met maximale comfort. 

Bij de aanschaf van een Bramos Victoria racket ontvang je een gratis tas en grip. Op het racket kun je zelf een protector plaatsen die ook wordt meegeleverd met het racket.  Deze protector beschermt je racket uitermate goed. 

PRODUCT SPECIFICATIES