Tassen

Bramos Backpack

Deze rugtas is geschikt voor spelers met maximaal 2 padelrackets. Neem je comfortabele en compacte rugtas mee naar iedere training, toernooi en wedstrijd!

€29,95

PRODUCT OMSCHRIJVING

Als recreant of gevorderde speler bezoek je vaak een padelbaan voor 1 of 2 uurtjes. Je hebt dan geen gigantische padeltas nodig met ruimte voor 4 rackets. We hebben daarom een compacte rugtas ontwikkeld met ruimte voor maximaal 2 padelrackets, een opbergvak voor kleine materialen en een groot compartiment. Met deze comfortabel tas heb je dus genoeg ruimte om een wedstrijd, training of zelfs toernooi door te komen. 

PRODUCT SPECIFICATIES

De Bramos Backpack is geschikt voor iedere type speler die op zoek is naar een compacte padeltas met alle gemakken van dien. .

Full of features

Genoeg ruimte!

De tas bevat een speciaal vak voor je padelracket, maar ook in de andere compartimenten is genoeg ruimte voor je 2e padelracket.

20211002_Bramos_Padel_Vicotria_sfeer_SocialMedia_058

Gedragen met Comfort

Draag je tas met comfort dankzij de extra dikke schouderbanden en achterkant. Zelfs een bomvolle  BackPack zal je geen rugklachten opleveren.

Zweetbestendig

De tas bevat een zweetdoorlatend rug gedeelte. Wel zo handig als je bezweet de padelbaan verlaat met je Bramos BackPack. 

Dit vind je wellicht ook interessant

DISCOVERY LINE

€49,95

PRO LINE

€199,95

PRO LINE

Uitverkocht